Optredens 2015

20 december 2015

“Kerstmarkt Midden Nederland”  in Nieuwegein

refreshSing vond het geweldig om op te mogen treden tijdens de eerste editie van de Kerstmarkt Midden Nederland in Nieuwegein. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar.

19 december 2015

“X-Mas with friends in Katwijk aan Zee”

Tijdens het kerstkorenfestival, georganiseerd door Pop4Shore hebben we opgetreden in de Vredeskerk in Katwijk aan Zee! Leuk om hier voor de tweede keer op te treden, iedereen was helemaal in de kerststemming en de organisatie was weer prima.

10 oktober 2015

“Vrouwentonen”

Wat een geweldig concert hebben wij gegeven in de grote zaal van de Kom.

Om nog even na te genieten kun je hier kijken naar een compilatie van het concert.

Met dank aan de Geinfilmers!

Bitch, dame, grijze muis, zuurpruim, lustobject, sporty, zakenvrouw. Vrouwen zijn er in alle vormen en maten, maar ze hebben 1 ding gemeen: Ze zijn kunstenaars van het leven. Van de inhoud van de vrouwentas tot sensualiteit en verlangen. Na 35 jaar laat refreshSing, met medewerking van Drum- en Showband ViJos, horen dat zij nog steeds noten op haar zang heeft. Dit alles onder de bezielende leiding van Vladimir Pairel. De regie is in handen van Marijke van Es.

12 september 2015

Koordaat Korenfestival

Tijdens dit korenfestival in het oude centrum van Woerden zal refreshSing optreden. Verdeeld over vijf podia zijn er verschillende optredens te zien.

Meer informatie is te vinden op www.koordaat.nl


Nieuws

We zijn weer druk aan het repeteren voor ons komende concert op 2 en 3 november 2024 in theater Pantalone in IJsselstein. Vind je het leuk om te zingen? Er is nog plek voor nieuwe enthousiaste leden. lidworden@refreshsing.nl