Optredens

10 jun, 2016 - By

Optredens 2022

Holland Sings 4Ukrain

Voor de mensen in en uit Oekraïne die getroffen zijn door deze verschrikkelijke oorlog, nam Vladimir Pairel, afkomstig uit buurland Moldavië, samen met zo’n 125 Nederlandse zangers en zangeressen uit 6 van zijn koren het lied Rewe ta stohne op. Om de Oekraïeners een hart onder de riem te steken. In onze harten zijn wij bij hen en leven we met hen mee. De Nederlandse koorleden moesten natuurlijk hiervoor Oekraïens leren. En dat is ze gelukt. Met hulp van Vladimir, die zelf ook Oekraïens spreekt. De afgelopen weken heeft het koor ontzettend hard gerepeteerd om het speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerde lied in te studeren.
Iedereen die hier belangeloos aan meegewerkt heeft, ontzettend bedankt.
 

Zaterdag 25 juni 2022

Rijnhuizen Concert Nieuwegein

Ondanks de regen was het een geweldige ervaring om op te treden op het water bij kasteel Rijnhuizen samen met het NAS en de Indigo Bigband. Het publiek was enthousiast en bleef ondanks het slechte weer toch kijken naar alle optredens.

 

Zondag 2 oktober 2022 

EigenZING-ig

 

Op zondag 2 oktober 2022 hebben wij ons Jubileumconcert gegeven in theater de Kom in Nieuwegein. 

Na twee jaar uitstel was het voor ons geweldig dat wij eindelijk weer een groot optreden mochten verzorgen..

Onder leiding van onze regisseuse Marijke van Es hebben wij in een hele mooie show laten zien waar refreshSing ooit begonnen is en wat voor koor we nu zijn.

Met dank aan de acteurs Peter Oosterman en Marielle Thiadens werd het hele verhaal verteld van 40 jaar koorgeschiedenis,  met een lach en een traan.

Dit alles hadden wij natuurlijk nooit kunnen doen zonder onze geweldige dirigent Vladimir Pairel.

Het publiek en wijzelf hebben enorm genoten van dit gedenkwaardige concert.

Als gastoptreden heeft Sambacaxi uit Utrecht een swingend optreden verzorgd.

 

 

Zaterdag 21 mei 2022

Fulco’s Vocaal

Ons eerste optreden sinds Corona was in IJsselstein. Eerst nog wat onwennig, maar refreshSing en het publiek hebben weer erg genoten van ons optreden tijdens het Fulco’s Vocaal festival in hartje IJsselstein. 

 

Zaterdag 18 juni 2022

Rotjekoor

refreshSing heeft in Rotterdam opgetreden tijdens het korenfestival Rotjekoor, het grootste en gerste korenfestival van Nederland.

RotjeKoor vond plaats in het gezellige centrum van Rotterdam. Een bruisend n sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. 

 

OPTREDENS 2020

Zondag 26 januari 2020

Op zondag 26 januari hebben twee keer opgetreden tijdens het Korenfestival in Zwijndrecht dat georganiseerd werd door shantikoor Eb en Vloed. Het was een erg leuk festival op een leuke locatie.

Zaterdag 18 januari 2020

Tijdens de Paradiso Korendagen heeft refreshSing een waanzinnig optreden gegeven in Paradiso, wij en het publiek hebben er enorm van genoten.

 

Optredens 2019

Zaterdag 14 december 2019

Het Mixed Christmas Concert in theater Pantalone in IJsselstein was een groot succes. Voor de heren van  Heart of Holland Chorus en de dames van refreshSing was het een feest om hier op te treden en het publiek helemaal in de kerstsfeer te brengen. De gezamenlijke afsluiting met het publiek was een mooi einde van een geweldige avond.

 

 

 

 

Zaterdag 21 september 2019

Tijdens het Festival Nederlandse Lied in Muziekcentrum TivoliVredenburg in zaal Cloud Nine hebben wij opgetreden, een hele ervaring om in Tivoli Vredenburg te zingen.

Zondag 23 juni 2019

Op zondag 23 juni heeft refreshSing opgetreden tijdens het korenfestival “Buiten Gewoon Zingen” op Werk aan het Spoel in Culemborg. Het was weer een mooie dag en geweldig om op deze bijzondere plek te zingen.

 

Zondag 10 maart 2019

VLADIMIR PAIREL 40 JAAR IN CONCERT

Op zondag 10 maart hebben we het 40 jarig jubileum van onze fantastische dirigent Vladimir Pairel gevierd in een uitverkocht Spant in Bussum. Vijf koren van Vladimir hebben opgetreden en als spetterende afsluiting hebben we met alle koren en Roel van Velzen “Somebody to Love” gezongen, het was een geweldige ervaring en een enorm succes.

 Deelnemende koren waren:

  • Chosen Gospel Choir
  • Gemengd koor ’t KOOR!
  • Popkoor Pop4Shore!
  • The Amstel Gospel Choir
  • Vrouwenkoor refreshSing

Optredens 2018

Rocking around the X-mas tree with refreshSing

Zaterdag 15 december en zondag 16 december 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 december heeft refreshSing een hele sfeervolle en gezellige kerstshow gegeven in Fort Vreeswijk.

Niet alleen hebben we kerstnummers uit ons repertoire gezongen zoals Rocking around the Christmas Tree, Santa Baby, Journey of the Angels en Candy Cane Lane maar dit keer werd het publiek gevraagd om mee te zingen met de voor iedereen bekende kestliederen als Stille Nacht, Midden in de Winternacht, wat voor een echte kerstsfeer zorgde.

Bij binnenkomst werd iedereen gevraagd een kerstwens op een kerstbal te schrijven, deze werden na afloop van het concert weer uitgedeeld aan het publiek zodat iedereen een kerstwens van een onbekende meer naar huis nam. Een heel mooie manier om de kerstdagen te beginnen.

 

Kerstoptreden Hoog Zandveld 15 december 2018

Op zaterdag 15 december a.s. van 12.00 tot 12.30 uur een kerstoptreden verzorgen op winkelcentrum Hoog Zandveld.

 

Besloten Optreden Provinciehuis Utrecht 23 november 2018

Op vrijdag 23 november heeft refreshSing opgetreden tijdens de uitreiking van het Uitroepteken, uitgereikt door Advies op Maat. Het was voor refreshSing erg leuk om hier te mogen staan. Zeker omdat wij vorig jaar het Gouden Vraagteken hebben mogen ontvangen en daardoor met hulp van de Sesam Academie een projectkoor hebben opgestart waardoor we 13 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen.

  Foto gemaakt door Anna van Kooij

 

Fulco’s Vocaal Festival 26 mei 2018

Op zaterdag 26 mei j.l. heeft refreshSing meegedaan aan het Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein.

Tijdens een zeer warme maar gezellige dag hebben wij drie keer opgetreden, bij het Stadsmuseum, de Overtoom en als laatste in het oude Stadhuis. Het was weer erg leuk om hier bij aanwezig te zijn.

Optreden woonzorgcentrum de Wartburg 5 mei 2018

Op zaterdag 5 mei heeft refreshSing opgetreden voor bevrijdingsdag in woonzorgcentrum de Wartburg. Het was een zeer geslaagd optreden en de bewoners hebben genoten.

Optredens 2017

Halloween Miniconcert 30 oktober 2017

Als afsluiting van ons projectkoor hebben we een miniconcert gegeven in Fort Vreeswijk waar alle projectleden aan mee hebben gedaan. Tijdens dit concert hebben we de twee nummers die we in 6 weken hebben ingestudeerd ten gehore gebracht en heeft refeshSing nog wat andere nummers van het repertoire gezongen.

Door dit projectkoor hebben wij 13 nieuwe enthousiaste dames mogen verwelkomen als nieuw lid van ons koor!

Amstel Korendag 1 oktober 2017

Op zondag 1 oktober hebben we tijdens de Amstel Korendag in P60 in Amstelveen opgetreden. Het was weer erg leuk om mee te doen en ook andere koren in actie te zien.

Projectkoor 18 september t/m 30 oktober 2017

Inmiddels is ons projectkoor gestart en hebben zich 20 enthousiaste deelnemers aangemeld. De eerste repetitie zit erop en is erg goed verlopen.

Op maandag 30 oktober zullen we samen met de projectleden een Halloween mini slotconcert geven voor familie en vrienden  Fort Vreeswijk. Adres: fort Vreeswijk 1a , 3433ZZ, Nieuwegein

Inschrijven kan nog steeds via email: secretariaat@refreshsing.nl

 

Zondag 25 juni 2017

Korenfestival Buiten Gewoon Zingen

Op zondag 25 juni j.l. heeft refreshSing twee keer opgetreden tijdens het korenfestival “Buiten Gewoon Zingen”op Fort “Werk aan het Spoel” in Culemborg.

Om 11.00 uur zongen wij op podium “Kop van Zuid” en om 12.30 uur op podium “Genieloods”.

We begonnen in een flinke regenbui, maar gelukkig klaarde het weer op en werd het een prachtige dag op een bijzondere locatie.

 

Zaterdag 17 juni 2017

Sluizenfestival Vreeswijk

Op zaterdag 17 juni was refreshSing uitgenodigd door de Brulboei om te komen zingen tijdens het zomerfestival in Vreeswijk.

We hebben een spetterend optreden gegeven in de sluiskolk in Vreeswijk en als finale met alle koren “het Kleine Café aan de Haven”  gezongen.

Het is altijd een feest om met onze vrienden van De Brulboei te zingen!

 

Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

All aboard with refreshSing

Het waren twee geweldige concerten in het Fort Vreeswijk.

Samen met de Brulboei en de tangodansers van Anna Rosa hebben wij ons publiek meegenomen op een muzikale cruise met de Holland Amerika Lijn van Nederland naar Amerika!

Het was één groot feest waar wij, maar ook onze gasten, enorm van genoten hebben.  Bekijk de foto’s in onze fotogalerij en youtube filmpje van Oceaan.

https://youtu.be/sK4paAACgMs

http://

 

Optredens 2016

Zaterdag 21 mei 2016

Fulco’s Vocaal

refreshSing zingt tijdens het Fulco’s Vocaal festival in IJsselstein.

Voor meer informatie zie www.fulcosvocaalfestival.nl

Zaterdag 16 januari 2016

Korendagen Paradiso

refreshSing is het jaar weer goed begonnen met een optreden in Paradiso.
Tijdens de jaarlijke korendagen hebben wij op zaterdag 16 januari j.l. een spetterend optreden  in de grote zaal van Paradiso, het publiek ging uit z’n dak!

Optredens 2015

20 december 2015

“Kerstmarkt Midden Nederland”  in Nieuwegein

refreshSing vond het geweldig om op te mogen treden tijdens de eerste editie van de Kerstmarkt Midden Nederland in Nieuwegein. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar.

19 december 2015

“X-Mas with friends in Katwijk aan Zee”

Tijdens het kerstkorenfestival, georganiseerd door Pop4Shore hebben we opgetreden in de Vredeskerk in Katwijk aan Zee! Leuk om hier voor de tweede keer op te treden, iedereen was helemaal in de kerststemming en de organisatie was weer prima.

10 oktober 2015

“Vrouwentonen”

Wat een geweldig concert hebben wij gegeven in de grote zaal van de Kom.

Om nog even na te genieten kun je hier kijken naar een compilatie van het concert.

Met dank aan de Geinfilmers!

Bitch, dame, grijze muis, zuurpruim, lustobject, sporty, zakenvrouw. Vrouwen zijn er in alle vormen en maten, maar ze hebben 1 ding gemeen: Ze zijn kunstenaars van het leven. Van de inhoud van de vrouwentas tot sensualiteit en verlangen. Na 35 jaar laat refreshSing, met medewerking van Drum- en Showband ViJos, horen dat zij nog steeds noten op haar zang heeft. Dit alles onder de bezielende leiding van Vladimir Pairel. De regie is in handen van Marijke van Es.

12 september 2015

Koordaat Korenfestival

Tijdens dit korenfestival in het oude centrum van Woerden zal refreshSing optreden. Verdeeld over vijf podia zijn er verschillende optredens te zien.

Meer informatie is te vinden op www.koordaat.nl

Optredens 2014

21 december 2014

refreshsing heeft een intiem kerstconcert verzorgt in Fort Vreeswijk.

’s middags voor de buurtbewoners en ’s avonds voor vrienden en familie.

De sfeer was prima en we hebben er met z’n allen van genoten.

13 december 2014

Tijdens een zeer geslaagd Kersttkorenfestival in Katwijk, georganiseerd door Pop4Shore heeft refreshSing een kerstoptreden gegeven. In de prachtige Vredeskerk in het centrum van Katwijk hebben we heerlijk gezongen.

17 mei 2014

Fulco’s Vocaal Festival

Op zaterdag 17 mei j.l. heeft refreshSing twee optredens verzorgd tijdens het Fulco’s Vocaal Festival in IJsseltein. Het was weer een feestje om daar op te treden en natuurlijk om ook de andere koren te zien zingen.

8 februari 2014

Open huis Buurtplein Zuid

Op 8 februari jl. heeft refreshSing 2 keer een spetterend optreden van 15 minuten verzorgd bij het open huis Buurtplein Zuid.

Bij het begin van beide optredens hebben wij het publiek getrakteerd op een flash mob.
Op de klanken van “I will follow him” kwamen de 4 verschillende stemgroepen zingend vanuit verschillende kanten naar elkaar toegelopen. Het verraste publiek kwam ogen te kort en reageerde zeer enthousiast. Wederom een zeer geslaagd optreden en die flash mob was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar”.

Optredens 2013

22 december 2013

Season’s Greetings from refreshSing

Op zondagmiddag 22 december j.l. heeft refreshsing een kerstconcert gegeven in de kleine zaal van de Kom in Nieuwegein.

Het was een geweldig concert met een gastoptreden van Flutes Connected, en een vioolsolo van onze dirigent Vladimir Pairel. De zaal was uitverkocht en de postbode en opa Jan zorgden ervoor dat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen. Met een leuke afwisseling van a capella nummers en swingende kerstsongs heeft iedereen kunnen genieten van de heerlijke sfeer die bij kerst hoort.

20 december 2013 Gastoptreden bij het kerstconcert van de Heart of Holland Chorus

Wij waren zeer vereerd om een gastoptreden te verzorgen tijdens het kerstconcert van de Heart of Holland Chorus. Op een prachtige locatie, de Nicolaaskerk in Jutphaas, hebben we een heerlijk gezongen en heeft iedereen genoten van alle optredens die er die avond waren. We zijn helemaal in de kerststemming gekomen!

25 mei 2013 Fulco’s Vocaal Festival IJsselstein

Op zaterdag 25 mei heeft refreshSing meegedaan met het Fulco’s Vocaal Festival. Op 6- locaties, we hebben twee optredens gegeven op het buitenpodium op de Overtoom, ondanks de harde wind was het een prima optreden.

6 april 2013 – Gastoptreden bij brassband Eendraght

Op zaterdag 6 april 2013 heeft refreshSing een gastoptreden verzorgd tijdens het voorjaarsconcert van brassband de Eendraght in de kleine zaal van de Kom. Het was een groot succes waar iedereen, koor, orkest en publiek enorm van heeft genoten. De foto’s staan binnenkort op deze website.

Opname Halleluja Opname I’ll be there Opname Another day in paradise

13 januari 2013 – Korendagen Paradiso

Op zondag 13 januari 2013 om 17.50 uur hebben wij ons eerste optreden met Vladimir gegeven in Paradiso!! Het was geweldig, wat een enthousiasme, wat goed te zien is op defoto’s.

Optredens 2012

23 juni – Sluizenfestival

Tijdens het jaarlijks sluizenfestival in Vreeswijk heeft refreshSing opgetreden. Het was één groot feest om in de kolk op een ponton te zingen, zeker de samenzang met de zeemanskoren was voor herhaling vatbaar.

3 april – Besloten optreden

refreshSing heeft een besloten optreden gegeven in huize Vreeswijk. De bewoners, maar ook wijzelf hebben hier enorm van genoten.

24 maart – Opening Stadsshuis Nieuwegein

Tijdens de feestelijkheden rondom de opening van het nieuwe stadsshuis van Nieuwegein heeft refreshSing opgetreden op de 4e etage van het nieuwe stadsshuis. Het was een leuk en gevarieerd optreden met ook weer wat gouwe ouwe nummers uit ons uitgebreide repertoire.

13 november – rio de refreshSing

We hebben een geweldige show weggegeven in de Kom. Samen AbSurdo, Percussion with a Brazilian Heart Beat en de Braziliaanse showdancers van Fidelinas Entertainment werd het een echt zuid-amerikaans feest.

16 december – Kerstconcert met Ernst Daniël Smid

Samen met bariton Ernst Daniël Smid heeft refreshSing een keur aan romantische kersthits ten gehore gebracht. Door het gastoptreden van de Amerikaanse soul- en gospelzanger Dennis LeGree kregen klassiekers als ‘White Christmas’, ‘Stille Nacht, Heilige Nacht’ en ‘Oh Happy Day’ bovendien een flinke dosis kerstsoul mee.

Het geheel werd muzikaal omlijst door Orkest Maxemillecorde onder leiding van Max Smeets en Peter Elbertse.

Optredens 2010

15 december

Ook dit jaar heeft refreshSing weer op verschillende locaties in Vreeswijk opgetreden tijdens Kaarsjesavond.

31 oktober

Op zondag 31 oktober j.l. is er iets bijzonders gebeurd in de Kom!!

refreshSing heeft een show gegeven met muziek uit de swingende jaren ’30.
Dit hebben we niet alleen gedaan maar i.s.m. de dansers van de D-Dancers en de NedPho Big Band.
Een avond vol swingende muziek en dans waar een uitverkochte Kom van heeft genoten, en wij van refreshSing ook.
Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Peter Elbertse is het weer een hele spetterende show geworden.
Dit concert is mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Nieuwegein.

11 april

Op 11 april  j.l. hebben de Pletters een concert gegeven in de Kom, als speciale gast hadden ze refreshSing uitgenodigd.
Het is een afwisselende show geworden waarin de Pletters en refreshSing apart optraden, maar natuurlijk hebben we ook samen gezongen. We hebben er allemaal heel erg van genoten, het was een groot succes.

Optredens 2009

16 januari

Op vrijdagavond 16 januari 2009 heeft refreshSing een optreden verzorgd tussen de boeken in de bibliotheek van Nieuwegein.

18 januari

Tijdens de jaarlijkse korendagen die Paradiso organiseert, hebben wij mogen optreden. Ons optreden heeft plaats gevonden op zondag 18 januari 2009 van 11.50 tot 12.10 uur. We hebben er weer een mooie show van gemaakt!

18 en 19 april

The best of refreshSing-World Tour
Tijdens een muzikale reis door de wereld van refreshSing o.l.v. onze gezagvoerder “Peter Elbertse” hebben wij ons publiek getrakteerd op een spetterende show.Tijdens deze reis hebben wij verschillende bestemmingen aangedaan, waarbij de verschillende soorten muziek uit ons repertoire aan bod kwamen. Zo vlogen we naar Amerika voor de Motown, naar Afrika voor Kayama, naar Engeland voor de Beatles.
In samenwerking met de D-Dancers en Anne van den Brink is dit een optreden geworden dat wij, en ook zeker het publiek, nooit zullen vergeten.

7 november

refreshSing heeft tijdens een opening van een expositie bij Arti’91 een optreden verzorgd.

16 december

Tijdens het sfeervolle Vreeswijk bij Kaarslicht heeft refrehSing op verschillende locaties opgetreden in Vreeswijk.
We hebben ons uitgebreide kerstrepertoire ten gehore gebracht, in een sprookjesachtige omgeving verlicht door alleen kaarslicht.

Nieuws

Na ons geweldige jubileumconcert zijn we weer lekker aan het repeteren. Lid worden van ons koor? Stuur dan een mailtje naar lidworden@refreshsing.nl