Optredens 2022

Holland Sings 4Ukrain

Voor de mensen in en uit Oekraïne die getroffen zijn door deze verschrikkelijke oorlog, nam Vladimir Pairel, afkomstig uit buurland Moldavië, samen met zo’n 125 Nederlandse zangers en zangeressen uit 6 van zijn koren het lied Rewe ta stohne op. Om de Oekraïeners een hart onder de riem te steken. In onze harten zijn wij bij hen en leven we met hen mee. De Nederlandse koorleden moesten natuurlijk hiervoor Oekraïens leren. En dat is ze gelukt. Met hulp van Vladimir, die zelf ook Oekraïens spreekt. De afgelopen weken heeft het koor ontzettend hard gerepeteerd om het speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerde lied in te studeren.

Iedereen die hier belangeloos aan meegewerkt heeft, ontzettend bedankt.

Zaterdag 25 juni 2022

Rijnhuizen Concert Nieuwegein

Ondanks de regen was het een geweldige ervaring om op te treden op het water bij kasteel Rijnhuizen samen met het NAS en de Indigo Bigband. Het publiek was enthousiast en bleef ondanks het slechte weer toch kijken naar alle optredens.

Zondag 2 oktober 2022 

EigenZING-ig

Op zondag 2 oktober 2022 hebben wij ons Jubileumconcert gegeven in theater de Kom in Nieuwegein. 

Na twee jaar uitstel was het voor ons geweldig dat wij eindelijk weer een groot optreden mochten verzorgen..

Onder leiding van onze regisseuse Marijke van Es hebben wij in een hele mooie show laten zien waar refreshSing ooit begonnen is en wat voor koor we nu zijn.

Met dank aan de acteurs Peter Oosterman en Marielle Thiadens werd het hele verhaal verteld van 40 jaar koorgeschiedenis,  met een lach en een traan.

Dit alles hadden wij natuurlijk nooit kunnen doen zonder onze geweldige dirigent Vladimir Pairel.

Het publiek en wijzelf hebben enorm genoten van dit gedenkwaardige concert.

Als gastoptreden heeft Sambacaxi uit Utrecht een swingend optreden verzorgd.

Geniet nog even na met onderstaande filmpjes:

Zaterdag 21 mei 2022

Fulco’s Vocaal

Ons eerste optreden sinds Corona was in IJsselstein. Eerst nog wat onwennig, maar refreshSing en het publiek hebben weer erg genoten van ons optreden tijdens het Fulco’s Vocaal festival in hartje IJsselstein. 

Zaterdag 18 juni 2022

Rotjekoor

refreshSing heeft in Rotterdam opgetreden tijdens het korenfestival Rotjekoor, het grootste en gerste korenfestival van Nederland.

RotjeKoor vond plaats in het gezellige centrum van Rotterdam. Een bruisend n sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. 

Archief

Hieronder volgt het archief van voorgaande jaren. Zeker de moeite waard om hier ook even een blik op te werpen!

Nieuws

Na ons geweldige jubileumconcert zijn we weer lekker aan het repeteren. Lid worden van ons koor? Stuur dan een mailtje naar lidworden@refreshsing.nl