OPTREDENS

OPTREDENS 2024

ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 NOVEMBER 2024

Op zoek naar…….refreshSing

Op 2 en 3 november zal refreshSing een concert geven in theater Pantalone in IJsselstein.

Een voorstelling over de tocht van twee vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe hobby. Ze reizen langs diverse koren die elk een verschillende muziekstijl laten horen.

Kaartverkoop is inmiddels gestart via de site van theater Pantalone

Zondag 8 september 2024

Rooi vol Koren

Tijdens dit korenfestival in Sint Oedenrode zullen wij van ons laten horen. Wij zijn erg benieuwd hoe het in Rooi zal zijn.

Zaterdag 25 mei 2024

Fulco’s Vocaal Festival

Wat hebben wij heerlijk gezongen tijdens het Fulco’s Vocaal Festival. Tussen de buien door hebben we het publiek laten genieten van een zeer enthousiast en verfrissend optreden. Met als primeur het nummer Zing Dan, dat wij voor het eerst hebben uitgevoerd.

Donderdag 2 mei 2024

ASR Seniorendag

Tijdens de jaarlijkse ASR senioren dag hebben wij mogen optreden voor een zeer enthousiast publiek. Het was geweldig om in deze prachtige zaal van het NBC te zingen.

OPTREDENS 2023

ZATERDAG 16 EN ZONDAG 17 DECEMBER

Christmas light with refreshSing

In het weekend van 16 en 17 december 2023 heeft refreshSing een Kerstconcert gegeven in Fort Vreeswijk. Het was een sfeervol optreden met een prettige afwisseling van zang, verhalen en natuurlijk een gezamenlijke afsluiting met bekende kerstnummers.

DONDERDAG 19 OKTOBER 2023

THE JOSHUA TREE

Wat een beleving was het, om met Beyond the Music in de grote zaal van de Kom te mogen zingen. refreshSing heeft een aantal nummer van het album “The Joshua Tree” van U2 mogen begeleiden. Een ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Zondag 25 juni 2023

BUITEN GEWOON ZINGEN

Op zondag 25 juni j.l. heeft refreshSing opgetreden tijdens het korenfestival “Buiten gewoon Zingen” aan het Spoel in Culemborg. Ondanks de hoge temperaturen hebben twee keer heerlijk gezongen met een enthousiast publiek.

Zaterdag 13 mei 2023

FULCO’S VOCAAL FESTIVAL IN IJSSELSTEIN

Wat was het een stralende dag! Heerlijk gezongen op het Fulco’s Vocaal Festival en prachtige andere koren gehoord! Een feestje.

Optredens 2022

Holland Sings 4Ukrain

Voor de mensen in en uit Oekraïne die getroffen zijn door deze verschrikkelijke oorlog, nam Vladimir Pairel, afkomstig uit buurland Moldavië, samen met zo’n 125 Nederlandse zangers en zangeressen uit 6 van zijn koren het lied Rewe ta stohne op. Om de Oekraïeners een hart onder de riem te steken. In onze harten zijn wij bij hen en leven we met hen mee. De Nederlandse koorleden moesten natuurlijk hiervoor Oekraïens leren. En dat is ze gelukt. Met hulp van Vladimir, die zelf ook Oekraïens spreekt. De afgelopen weken heeft het koor ontzettend hard gerepeteerd om het speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerde lied in te studeren.

Iedereen die hier belangeloos aan meegewerkt heeft, ontzettend bedankt.

Zaterdag 25 juni 2022
Rijnhuizen Concert Nieuwegein

Ondanks de regen was het een geweldige ervaring om op te treden op het water bij kasteel Rijnhuizen samen met het NAS en de Indigo Bigband. Het publiek was enthousiast en bleef ondanks het slechte weer toch kijken naar alle optredens.

Zondag 2 oktober 2022 

EigenZING-ig

Op zondag 2 oktober 2022 hebben wij ons Jubileumconcert gegeven in theater de Kom in Nieuwegein. 

Na twee jaar uitstel was het voor ons geweldig dat wij eindelijk weer een groot optreden mochten verzorgen..

Onder leiding van onze regisseuse Marijke van Es hebben wij in een hele mooie show laten zien waar refreshSing ooit begonnen is en wat voor koor we nu zijn.

Met dank aan de acteurs Peter Oosterman en Marielle Thiadens werd het hele verhaal verteld van 40 jaar koorgeschiedenis,  met een lach en een traan.

Dit alles hadden wij natuurlijk nooit kunnen doen zonder onze geweldige dirigent Vladimir Pairel.

Het publiek en wijzelf hebben enorm genoten van dit gedenkwaardige concert.

Als gastoptreden heeft Sambacaxi uit Utrecht een swingend optreden verzorgd.

Geniet nog even na met onderstaande filmpjes:

Zaterdag 21 mei 2022

Fulco’s Vocaal

Ons eerste optreden sinds Corona was in IJsselstein. Eerst nog wat onwennig, maar refreshSing en het publiek hebben weer erg genoten van ons optreden tijdens het Fulco’s Vocaal festival in hartje IJsselstein. 

Zaterdag 18 juni 2022

Rotjekoor

refreshSing heeft in Rotterdam opgetreden tijdens het korenfestival Rotjekoor, het grootste en gerste korenfestival van Nederland.

RotjeKoor vond plaats in het gezellige centrum van Rotterdam. Een bruisend n sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. 

Archief

Hieronder volgt het archief van voorgaande jaren. Zeker de moeite waard om hier ook even een blik op te werpen!

Nieuws