Optredens 2018

Rocking around the X-mas tree with refreshSing

Zaterdag 15 december en zondag 16 december 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 december heeft refreshSing een hele sfeervolle en gezellige kerstshow gegeven in Fort Vreeswijk.

Niet alleen hebben we kerstnummers uit ons repertoire gezongen zoals Rocking around the Christmas Tree, Santa Baby, Journey of the Angels en Candy Cane Lane maar dit keer werd het publiek gevraagd om mee te zingen met de voor iedereen bekende kestliederen als Stille Nacht, Midden in de Winternacht, wat voor een echte kerstsfeer zorgde.

Bij binnenkomst werd iedereen gevraagd een kerstwens op een kerstbal te schrijven, deze werden na afloop van het concert weer uitgedeeld aan het publiek zodat iedereen een kerstwens van een onbekende meer naar huis nam. Een heel mooie manier om de kerstdagen te beginnen.

Kerstoptreden Hoog Zandveld 15 december 2018

Op zaterdag 15 december a.s. van 12.00 tot 12.30 uur een kerstoptreden verzorgen op winkelcentrum Hoog Zandveld.

Besloten Optreden Provinciehuis Utrecht 23 november 2018

Op vrijdag 23 november heeft refreshSing opgetreden tijdens de uitreiking van het Uitroepteken, uitgereikt door Advies op Maat. Het was voor refreshSing erg leuk om hier te mogen staan. Zeker omdat wij vorig jaar het Gouden Vraagteken hebben mogen ontvangen en daardoor met hulp van de Sesam Academie een projectkoor hebben opgestart waardoor we 13 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen.

 

Fulco’s Vocaal Festival 26 mei 2018

Op zaterdag 26 mei j.l. heeft refreshSing meegedaan aan het Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein.

Tijdens een zeer warme maar gezellige dag hebben wij drie keer opgetreden, bij het Stadsmuseum, de Overtoom en als laatste in het oude Stadhuis. Het was weer erg leuk om hier bij aanwezig te zijn.

Optreden woonzorgcentrum de Wartburg 5 mei 2018

Op zaterdag 5 mei heeft refreshSing opgetreden voor bevrijdingsdag in woonzorgcentrum de Wartburg. Het was een zeer geslaagd optreden en de bewoners hebben genoten.


Nieuws

Zaterdag 16 en zondag 17 december a.s. zal refreshSing een sfeervol kerstconcert geven in Fort Vreeswijk. De kaartverkoop is gestart, reserveer je plek hier!