Optredens 2017

Halloween Miniconcert 30 oktober 2017

Als afsluiting van ons projectkoor hebben we een miniconcert gegeven in Fort Vreeswijk waar alle projectleden aan mee hebben gedaan. Tijdens dit concert hebben we de twee nummers die we in 6 weken hebben ingestudeerd ten gehore gebracht en heeft refeshSing nog wat andere nummers van het repertoire gezongen.

Door dit projectkoor hebben wij 13 nieuwe enthousiaste dames mogen verwelkomen als nieuw lid van ons koor!

Amstel Korendag 1 oktober 2017

Op zondag 1 oktober hebben we tijdens de Amstel Korendag in P60 in Amstelveen opgetreden. Het was weer erg leuk om mee te doen en ook andere koren in actie te zien.

Projectkoor 18 september t/m 30 oktober 2017

Inmiddels is ons projectkoor gestart en hebben zich 20 enthousiaste deelnemers aangemeld. De eerste repetitie zit erop en is erg goed verlopen.

Op maandag 30 oktober zullen we samen met de projectleden een Halloween mini slotconcert geven voor familie en vrienden  Fort Vreeswijk. Adres: fort Vreeswijk 1a , 3433ZZ, Nieuwegein

Inschrijven kan nog steeds via email: secretariaat@refreshsing.nl

 

Zondag 25 juni 2017

Korenfestival Buiten Gewoon Zingen

Op zondag 25 juni j.l. heeft refreshSing twee keer opgetreden tijdens het korenfestival “Buiten Gewoon Zingen”op Fort “Werk aan het Spoel” in Culemborg.

Om 11.00 uur zongen wij op podium “Kop van Zuid” en om 12.30 uur op podium “Genieloods”.

We begonnen in een flinke regenbui, maar gelukkig klaarde het weer op en werd het een prachtige dag op een bijzondere locatie.

 

Zaterdag 17 juni 2017

Sluizenfestival Vreeswijk

Op zaterdag 17 juni was refreshSing uitgenodigd door de Brulboei om te komen zingen tijdens het zomerfestival in Vreeswijk.

We hebben een spetterend optreden gegeven in de sluiskolk in Vreeswijk en als finale met alle koren “het Kleine Café aan de Haven”  gezongen.

Het is altijd een feest om met onze vrienden van De Brulboei te zingen!

 

Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

All aboard with refreshSing

Het waren twee geweldige concerten in het Fort Vreeswijk.

Samen met de Brulboei en de tangodansers van Anna Rosa hebben wij ons publiek meegenomen op een muzikale cruise met de Holland Amerika Lijn van Nederland naar Amerika!

Het was één groot feest waar wij, maar ook onze gasten, enorm van genoten hebben.  Bekijk de foto’s in onze fotogalerij en youtube filmpje van Oceaan.

 


Nieuws

We zijn weer druk aan het repeteren voor ons komende concert op 2 en 3 november 2024 in theater Pantalone in IJsselstein. Vind je het leuk om te zingen? Er is nog plek voor nieuwe enthousiaste leden. lidworden@refreshsing.nl