Optredens 2019

Zaterdag 14 december 2019

Het Mixed Christmas Concert in theater Pantalone in IJsselstein was een groot succes. Voor de heren van  Heart of Holland Chorus en de dames van refreshSing was het een feest om hier op te treden en het publiek helemaal in de kerstsfeer te brengen. De gezamenlijke afsluiting met het publiek was een mooi einde van een geweldige avond.

 

 

 

Zaterdag 21 september 2019

Tijdens het Festival Nederlandse Lied in Muziekcentrum TivoliVredenburg in zaal Cloud Nine hebben wij opgetreden, een hele ervaring om in Tivoli Vredenburg te zingen.

Zondag 23 juni 2019

Op zondag 23 juni heeft refreshSing opgetreden tijdens het korenfestival “Buiten Gewoon Zingen” op Werk aan het Spoel in Culemborg. Het was weer een mooie dag en geweldig om op deze bijzondere plek te zingen.

Zondag 10 maart 2019

VLADIMIR PAIREL 40 JAAR IN CONCERT

Op zondag 10 maart hebben we het 40 jarig jubileum van onze fantastische dirigent Vladimir Pairel gevierd in een uitverkocht Spant in Bussum. Vijf koren van Vladimir hebben opgetreden en als spetterende afsluiting hebben we met alle koren en Roel van Velzen “Somebody to Love” gezongen, het was een geweldige ervaring en een enorm succes.

Deelnemende koren waren:

  • Chosen Gospel Choir
  • Gemengd koor ’t KOOR!
  • Popkoor Pop4Shore!
  • The Amstel Gospel Choir
  • Vrouwenkoor refreshSing

Nieuws

Druk aan het repeteren voor ons bijzondere optreden in de Kom https://www.dekom.nl/agenda/6786/beyond-the-music/the-joshua-tree . Lid worden van ons koor? Stuur dan een mailtje naar lidworden@refreshsing.nl