Optredens 2009

16 januari

Op vrijdagavond 16 januari 2009 heeft refreshSing een optreden verzorgd tussen de boeken in de bibliotheek van Nieuwegein.

18 januari

Tijdens de jaarlijkse korendagen die Paradiso organiseert, hebben wij mogen optreden. Ons optreden heeft plaats gevonden op zondag 18 januari 2009 van 11.50 tot 12.10 uur. We hebben er weer een mooie show van gemaakt!

18 en 19 april

The best of refreshSing-World Tour
Tijdens een muzikale reis door de wereld van refreshSing o.l.v. onze gezagvoerder “Peter Elbertse” hebben wij ons publiek getrakteerd op een spetterende show.Tijdens deze reis hebben wij verschillende bestemmingen aangedaan, waarbij de verschillende soorten muziek uit ons repertoire aan bod kwamen. Zo vlogen we naar Amerika voor de Motown, naar Afrika voor Kayama, naar Engeland voor de Beatles.
In samenwerking met de D-Dancers en Anne van den Brink is dit een optreden geworden dat wij, en ook zeker het publiek, nooit zullen vergeten.

7 november

refreshSing heeft tijdens een opening van een expositie bij Arti’91 een optreden verzorgd.

16 december

Tijdens het sfeervolle Vreeswijk bij Kaarslicht heeft refrehSing op verschillende locaties opgetreden in Vreeswijk.
We hebben ons uitgebreide kerstrepertoire ten gehore gebracht, in een sprookjesachtige omgeving verlicht door alleen kaarslicht.


Nieuws

Zaterdag 16 en zondag 17 december a.s. zal refreshSing een sfeervol kerstconcert geven in Fort Vreeswijk. De kaartverkoop is gestart, reserveer je plek hier!