Organisatie

Bestuur

Het koor is een vereniging vertegenwoordigd door een Algemeen Bestuur. Het Algemeen Bestuur komt ongeveer tien maal per jaar in een vergadering bijeen.
bestuur@refreshsing.nl

Muziekteam

Dit team zorgt voor de muziekkeuze en het op goede wijze aanleren van de muziek. Het aanleren van de muziek gebeurt uiteraard op de wekelijkse repetities. Ook wordt geoefend met de eigen stempartij.

Concertteam

Het concertteam houdt zich bezig met alle werkzaamheden voor, tijdens en na een concert. Het concertteam zorgt ervoor dat een optreden van refreshSing tot in de puntjes is verzorgd en dat het publiek kan genieten van een mooie show. Ook het regelen van een locatie voor een concert, het (laten) ontwerpen van een poster tot en met het regelen van een kopje koffie voor de gasten hoort hierbij. Dit alles in nauwe samenwerking met het Betuur en het PR-team en met hulp van koorleden. concertteam@refreshsing.nl

PR-team

Naast aandacht voor muziek en zang wordt aandacht besteed aan de presentatie naar buiten toe. Door adverteren en sponsorwerving wordt de bekendheid van het koor vergroot. Ook het werven van nieuwe leden is een regelmatig terugkerende taak van het PR-team.

Nieuws

Druk aan het repeteren voor ons bijzondere optreden in de Kom https://www.dekom.nl/agenda/6786/beyond-the-music/the-joshua-tree . Lid worden van ons koor? Stuur dan een mailtje naar lidworden@refreshsing.nl