Optredens 2012

23 juni – Sluizenfestival

Tijdens het jaarlijks sluizenfestival in Vreeswijk heeft refreshSing opgetreden. Het was één groot feest om in de kolk op een ponton te zingen, zeker de samenzang met de zeemanskoren was voor herhaling vatbaar.

3 april – Besloten optreden

refreshSing heeft een besloten optreden gegeven in huize Vreeswijk. De bewoners, maar ook wijzelf hebben hier enorm van genoten.

24 maart – Opening Stadsshuis Nieuwegein

Tijdens de feestelijkheden rondom de opening van het nieuwe stadsshuis van Nieuwegein heeft refreshSing opgetreden op de 4e etage van het nieuwe stadsshuis. Het was een leuk en gevarieerd optreden met ook weer wat gouwe ouwe nummers uit ons uitgebreide repertoire.

13 november – rio de refreshSing

We hebben een geweldige show weggegeven in de Kom. Samen AbSurdo, Percussion with a Brazilian Heart Beat en de Braziliaanse showdancers van Fidelinas Entertainment werd het een echt zuid-amerikaans feest.

16 december – Kerstconcert met Ernst Daniël Smid

Samen met bariton Ernst Daniël Smid heeft refreshSing een keur aan romantische kersthits ten gehore gebracht. Door het gastoptreden van de Amerikaanse soul- en gospelzanger Dennis LeGree kregen klassiekers als ‘White Christmas’, ‘Stille Nacht, Heilige Nacht’ en ‘Oh Happy Day’ bovendien een flinke dosis kerstsoul mee.

Het geheel werd muzikaal omlijst door Orkest Maxemillecorde onder leiding van Max Smeets en Peter Elbertse.


Nieuws