Optredens 2013

22 december 2013

Season’s Greetings from refreshSing

Op zondagmiddag 22 december j.l. heeft refreshsing een kerstconcert gegeven in de kleine zaal van de Kom in Nieuwegein.

Het was een geweldig concert met een gastoptreden van Flutes Connected, en een vioolsolo van onze dirigent Vladimir Pairel. De zaal was uitverkocht en de postbode en opa Jan zorgden ervoor dat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen. Met een leuke afwisseling van a capella nummers en swingende kerstsongs heeft iedereen kunnen genieten van de heerlijke sfeer die bij kerst hoort.

20 december 2013 Gastoptreden bij het kerstconcert van de Heart of Holland Chorus

Wij waren zeer vereerd om een gastoptreden te verzorgen tijdens het kerstconcert van de Heart of Holland Chorus. Op een prachtige locatie, de Nicolaaskerk in Jutphaas, hebben we een heerlijk gezongen en heeft iedereen genoten van alle optredens die er die avond waren. We zijn helemaal in de kerststemming gekomen!

25 mei 2013 Fulco’s Vocaal Festival IJsselstein

Op zaterdag 25 mei heeft refreshSing meegedaan met het Fulco’s Vocaal Festival. Op 6- locaties, we hebben twee optredens gegeven op het buitenpodium op de Overtoom, ondanks de harde wind was het een prima optreden.

6 april 2013 – Gastoptreden bij brassband Eendraght

Op zaterdag 6 april 2013 heeft refreshSing een gastoptreden verzorgd tijdens het voorjaarsconcert van brassband de Eendraght in de kleine zaal van de Kom. Het was een groot succes waar iedereen, koor, orkest en publiek enorm van heeft genoten. De foto’s staan binnenkort op deze website.

Opname Halleluja Opname I’ll be there Opname Another day in paradise

13 januari 2013 – Korendagen Paradiso

Op zondag 13 januari 2013 om 17.50 uur hebben wij ons eerste optreden met Vladimir gegeven in Paradiso!! Het was geweldig, wat een enthousiasme, wat goed te zien is op de foto’s.


Nieuws

We zijn weer druk aan het repeteren voor ons komende concert op 2 en 3 november 2024 in theater Pantalone in IJsselstein. Vind je het leuk om te zingen? Er is nog plek voor nieuwe enthousiaste leden. lidworden@refreshsing.nl