Optredens 2014

21 december 2014

refreshsing heeft een intiem kerstconcert verzorgt in Fort Vreeswijk.

’s middags voor de buurtbewoners en ’s avonds voor vrienden en familie.

De sfeer was prima en we hebben er met z’n allen van genoten.

13 december 2014

Tijdens een zeer geslaagd Kersttkorenfestival in Katwijk, georganiseerd door Pop4Shore heeft refreshSing een kerstoptreden gegeven. In de prachtige Vredeskerk in het centrum van Katwijk hebben we heerlijk gezongen.

17 mei 2014

Fulco’s Vocaal Festival

Op zaterdag 17 mei j.l. heeft refreshSing twee optredens verzorgd tijdens het Fulco’s Vocaal Festival in IJsseltein. Het was weer een feestje om daar op te treden en natuurlijk om ook de andere koren te zien zingen.

8 februari 2014

Open huis Buurtplein Zuid

Op 8 februari jl. heeft refreshSing 2 keer een spetterend optreden van 15 minuten verzorgd bij het open huis Buurtplein Zuid.

Bij het begin van beide optredens hebben wij het publiek getrakteerd op een flash mob.
Op de klanken van “I will follow him” kwamen de 4 verschillende stemgroepen zingend vanuit verschillende kanten naar elkaar toegelopen. Het verraste publiek kwam ogen te kort en reageerde zeer enthousiast. Wederom een zeer geslaagd optreden en die flash mob was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar”.


Nieuws

Zaterdag 16 en zondag 17 december a.s. zal refreshSing een sfeervol kerstconcert geven in Fort Vreeswijk. De kaartverkoop is gestart, reserveer je plek hier!